Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان نشست ستاد گرامیداشت سالگرد دفاع مقدس با حضور استاندار گیلان برگزار شد.

ارسلان زارع در جلسه ستاد گرامیداشت سالگرد دفاع مقدس که در استانداری برگزار شد، این دوران پرافتخار را درسی ماندگار برای تاریخ ایران اسلامی دانست و اظهار کرد: درس‌های برجای مانده از این دوران دفاع مقدس، یکپارچگی ملت و روحیه ایثار ملت ما را آسیب ناپذیر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این عرصه خانواده های معظم شهدا و ایثارگران صحنه‌های ماندگاری در تاریخ آفریدند، افزود: این عزیزان روحیه ایثار و شهادت طلبی را به یک فرهنگ عمومی در طول نسل‌ها تبدیل کردند.

نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: نهادینه شدن روحیه ایثار، شجاعت و شهادت به عنوان بخشی مهم در فرهنگ عمومی و از جمله در ساختار نظام آموزشی، کشور را در برابر انواع تهدیدها و هجمه‌های دشمنان بیمه خواهد کرد.

زارع، ایمان جوانان به خداوند، اعتقاد به روز قیامت و انس با آیات قرآن و روایات را محور اصلی دفاع مقدس عنوان و اضافه کرد: جوانان ایران اسلامی با اعتقاد به اینکه جهاد با مال و جهاد با نفس، تجارتی است که موجب نجات انسان می‌شود، در عرصه نبرد حق علیه باطل حاضر شدند.

وی ادامه داد: اگر امروز روحیه ایستادگی، مقاومت و فداکاری در جامعه و به واسطه شیوع بیماری کرونا در مراکز درمانی احساس می‌شود، بی‌تردید دفاع مقدس در ترویج و تثبیت این روحیه نقش بسزایی داشته است.

رئیس شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان بیان کرد: فضا و عطری که ایثار و شهادت در جامعه ایجاد کرد، امروز هم در مجاهدت‌های کادر درمان و نیز کمک های مومنانه به مشام می‌رسد.

زارع، برگزاری برنامه‌های مناسبت هفته دفاع مقدس و کنگره‌ها و یادواره‌ها را بهترین ابزاری دانست که با آن می‌توان فرهنگ ایثار و مقاومت را به نسل‌های امروز انتقال داد و گفت: انجام اقدامات اثربخش از جمله برپایی نمایشگاه‌ها با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و تولید محتواها با بهره‌گیری از روش‌های نوآورانه، فناوری‌های روز، استفاده از فضای مجازی و تنوع برنامه‌ها برای جلب توجه همه سنین و اقشار موجب همبستگی گروه‌ها و نیز دستگاه‌های مختلف می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اقداماتی همچون کاشت نهال، تهیه جهیزیه، درمان رایگان، تهیه بسته‌های معیشتی و فرهنگی، ختم قرآن، نامگذاری موالید به نیابت از شهیدان، به عهده گرفتن سرپرستی ایتام به تعداد شهدا و... را از اقدامات تحسین برانگیز دانستند که انجام چنین ابتکاراتی در برنامه‌های مناسبت هفته دفاع مقدس قطعا مورد رضایت پروردگار و شهدا خواهد بود.

استاندار گیلان، با تاکید بر ضرورت تبیین رویکردهای فرهنگی دوران دفاع مقدس برای جوانانی که این ایام را درک نکردند، گفت: در بعضی از کشورها حرف اول را در جنگ، تجهیزات و امکانات نظامی می‌زند اما بی‌تردید در دفاع مقدس هشت ساله کشورمان، نیروی انسانی حرف اول را می‌زد و دفاع ما، رزمنده محور بود.

زارع، به تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر ایشان با هیئت دولت مبنی بر اینکه امروز بار سنگینی بر دوش اصحاب فرهنگ قرار دارد، اشاره و اظهار کرد: براین اساس واقعیات هشت سال دفاع مقدس در قالب کتاب، شعر و فیلم‌های سینمایی باید برای نسل‌های آینده تبیین شود.

وی با بیان اینکه اصحاب فرهنگ و آنهایی که اهل قلم هستند نه تنها دوران دفاع مقدس، بلکه همه مراحل بعد از آن را نیز باید برای جامعه تبیین کنند، متذکر شد: در این مسیر باید روحیه و احوال جانبازان و خانواده های معظم شهدا را که برغم گذشت بیش از چهل سال از آغاز جنگ تحمیلی هنوز هم ایستادگی و مقاومت می‌کنند، برای همگان تبیین شود و صحنه‌های بی‌بدیل دفاع مقدس پیش روی نسل جوان قرار گیرد.

استاندار گیلان، همچنین به نقش اثرگذار بانوان در دوران دفاع مقدس و ضرورت توجه به این قشر حماسه ساز در اجرای برنامه‌ها اشاره و اضافه کرد: اجرای برنامه‌های هفته دفاع مقدس با شعار «ما مقتدریم» باید در این مناسبت تجلی پیدا کند.

وی تکرار تجربه موفق برپایی سرودهای خیابانی در این ایام را دلنشین و قابل اجرا دانست و گفت: متناسب با شروع سال تحصیلی نیز باید برنامه‌هایی مرتبط با دانش‌آموزان طراحی و اجرا شود.

زارع، به تاکید رئیس جمهوری مبنی بر لزوم جلب رضایت ارباب رجوع توسط خدمتگزاران دولت مردمی اشاره کرد و برپایی میز خدمت و بهره‌گیری از فرصت حضور در میان مردم در ایام هفته‌ دفاع مقدس را مورد تاکید قرار داد.

سرهنگ حسین مصطفی پور، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان نیز، با تاکید بر ضرورت بزرگداشت حماسه آفرینی های ملت در هشت سال دفاع مقدس، اظهار کرد: همواره باید ارزشمندی ایثارها و فداکاری ها و فداکاری های دوران دفاع مقدس را بازگو کنیم.

وی ۳۱ شهریور لغایت ۷ مهر هر سال را مصادف با هفته دفاع مقدس دانست و افزود: همه ساله در این ایام با حضور سازمان ها و نهادها و دستگاه های لشکری و کشوری برنامه های فرهنگی متعددی در استان ها برگزار می شود.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان، از برگزاری ستاد های شهرستانی بزرگداشت دفاع مقدس، تصریح کرد: محور برنامه های گرامیداشت سالگرد هفته دفاع مقدس در سال ۱۴۰۰ شعار «ما مقتدریم» است.

مصطفی پور، «پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت»، «شهیدان، جانبازان، آزادگان، صلابت و فخرآفرینی و سربازان» و «معنویت، زنان، خانواده و سلامت»، «ولایتمداری، جوانان، علم و دانش پژوهی»، «دفاع همه جانبه، پشتسبانی مردمی و اصناف»، «وحدت ملی، بصیرت، دشمن شناسی و استکبارستیزی»، «نیروهای مسلح، بسیجیان، جهادگران، عشایر و پیشمرگان کرد مسلمان» و «فرماندهان، عزتمداران، حماسه آفرینان» را از جمله عناوین روزهای هفته دفاع مقدس در سال جاری دانست.

وی با بیان اینکه کلیه ویژه برنامه های اجتماع محور هفته دفاع مقدس تابع مصوبات ستاد استانی کرونا خواهد بود، گفت: همزمان با نخستین روز از هفته دفاع مقدس، آیین سراسری تجلیل از یک میلیون پیشکسوت افتخارآفرین دفاع مقدس و مقاومت با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد؛ سهمیه استان گیلان از یک میلیون پیشکسوت دوران دفاع مقدس، ۲۰ هزار نفر که به صورت نمادین از تعدادی از آنان تجلیل خواهیم کرد.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان، از برگزاری نمایشگاه بزرگ رزمی - فرهنگی «در لباس سربازی» خبر داد و خاطرنشان کرد: این نمایشگاه با مشارکت همه نهادهای نظامی، انتظامی و فرهنگی استان در لشکر عملیاتی ۱۶ قدس گیلان برگزار و هر شب از شبکه باران پخش می شود.

وی افتتاح بیش از ۴۰ پروژه محرومیت زدایی و عام المنفعه، توزیع بسته های معیشتی، ویزیت رایگان، برپایی میز خدمت و دیدار با خانواده های معزز شهدا و ایثارگران را از دیگر برنامه ها دانست و ادامه داد: صبحگاه مشترک، غبارروبی و عطرافشانی گلزارهای شهدا، مسابقات فرهنگی و ورزشی، بازسازی عملیات های دفاع مقدس، رژه خودرویی یگان های نظامی و انتظامی و... نیز برگزار می شود.

مصطفی پور، از برگزاری یادواره های شهدا و نکوداشت فرماندهان شهید در مرکز استان و شهرستان ها خبر داد و تصریح کرد: اجرای سرود و تئاتر خیابانی در پیاده راه فرهنگی رشت با موضوع دفاع مقدس یکی از برنامه های شاخص است. همچنین خاطره گویی و روایتگری ایثارگران در صدا و سیما و تجلیل از مدافعان سلامت را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه از ۲۵ عنوان کتاب دفاع مقدس رونمایی می شود، گفت: نیازمند پیوند نسل جوان و نوجوان با معارف و فرهنگ دفاع مقدس هستیم و در این راستا اقدام به تولید محتوا در فضای مجازی در قالب پویش انتشار تصویر از اهتزاز پرچم ایران و پویش «بچه ها و حاج قاسم» و برگزاری مستبقه نقاشی دفاع مقدس خواهیم کرد.

مدیرکل حفظ آثار گیلان، با اشاره به تقارن هفته دفاع مقدس با ایام اربعین حسینی، اضافه کرد: برنامه های فرهنگی و فرهنگی با محوریت بازگو کردن نقش عاشورا در پیروزی های رزمندگان در دوران دفاع مقدس برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هفته دفاع مقدس دفاع مقدس گیلان دوران دفاع مقدس مدیرکل حفظ آثار هفته دفاع مقدس دفاع مقدس دفاع مقدس برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سیدعلی مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ویژه برنامه‌ریزی و هماهنگی سالروز فتح خرمشهر اظهار کرد: فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید با هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی با تبیین و روشن‌گری حفظ شود.

مهاجر ادامه داد: در دورانی مراسم فتح خرمشهر را برگزار خواهیم کرد که با الگو گرفتن از فرهنگ دفاع مقدس به این توان‌مندی نظامی و علمی رسیده‌ایم که عملیات وعده صادق را رقم می‌زنیم.

وی افزود: اکنون برای همه استکبار ستیزان، عدالت خواهان و مظلومان جهان الگویی شده‌ایم و این به گونه‌ای در حال رقم خوردن است که در غزه طوفان الاقصی، در یمن به دست گرفتن کنترل تنگه باب المندب و در غرب موج اسلام خواهی و صهیونیست ستیزی را شاهد هستیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به اینکه مناسبت‌هایی نظیر سوم خرداد و فتح خرمشهر فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا است، گفت: باید از این فرصت برای تبیین ارزش‌های دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کنیم که مطمئناً امید آفرین خواهد بود.

وی یادآور شد: فرمانداران و مدیرانی که در حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس برنامه‌ها و فعالیت‌های ارزشی را در سال ۱۴۰۲ برنامه‌ریزی و اجرا کردند به نحو احسنت از آنها تقدیر خواهد شد.

مهاجر با بیان اینکه لازم است به ادارات و دستگاه‌ها سهم سپاری شود، اظهار کرد: انتظار و توقع داریم فضای شهری و فضای رسانه‌ای و مجازی متأثر از این مناسبت ملی شود.

گفتنی است در پایان این جلسه از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار رونمایی شد.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • دزفول خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیقی در پیشینه خود دارد
  • اجرای عملیات رنگ‌آمیزی جداول میانی خیابان دفاع مقدس
  • برپایی نمایشگاه هفته مشاغل در هنرستان دخترانه فاطمه الزهرا (س) صالح آباد + تصاویر
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود